Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[-]
Tags
bilgilerim tıkladığımda kaydediliyor 1′e mu?

+1′e tıkladığımda bilgilerim kaydediliyor mu?
#1
Evet bilgileriniz kaydediliyor.

Tıkladığınız URL, IP adresiniz ve lokasyonunuz, tarayıcı başlık bilgileri vb. bilgiler Google tarafından kaydediliyor.

Ancak +1′i geri aldığınızda yani sildiğinizde bu bilgilerde siliniyor.
Cevapla


[-]
Hızlı Cevap
Konu


Güvenlik Kodu:
Lütfen, resmin üzerindeki harf ve rakamlardan oluşan Güvenlik Kodunu, aşağıdaki metin kutusuna giriniz.
Güvenlik Kodu:
(Büyük/Küçük harf duyarsız)

Hızlı Menü:


Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi